GlamBox otvaranje - decembar 2015

Jedva sam čekala decembarsku kutiju GlamBoxa i juče je konačno stigla. Danas je predivno vreme. Hladno je, ali  vedro i sunčano. Savršeno za slikanje. Uspela sam da islikam i editujem sve sličice za ovaj post. Tako da, danas zajedno otvaramo još jednu GlamBox kutiju. 
Predhodna dva otvaranja i objašnjenje o pomenutoj kutiji možete pročitati klikom na nazive posta ispod: 

Obavezno zapratite GlamBox na sledećim društvenim mrežama kako biste bili u toku šta će biti otprilike u sledećoj kutiji:
GlamBox instagram -  OVDE | GlamBox fejsbuk stranica - OVDE | GlamBox twitter - OVDE | GlamBox pinterest - OVDE


Krećem...

Kutijica je ovoga puta nežno roze boje sa predivnom, ženstvenom, srebrnom i sjajnom mašnom. Obožavam ove kutijice, super su za DIY projekte i pakovanje i slaganje šminke. 



Kao i uvek prvo sam ugledala ovaj papir na kome se nalazi lista proizvoda koji su se mogli naći u decembarskoj kutiji.


Nakon toga ugledala sam kolačić Styled by Rea koji se polomio, pa ga nisam uslikala. Odmah sam ga pojela, preukusan je i predivno je izgledao! Svaka čast Rea. To je inače bio poklončić od GlanBoxa.

U ovoj GlamBox kutiji našao se Eucerin dermato clean 3 u 1 micelarni fluid, kao iz pretprošle kutije. Bila sam presrećna kada sam ga ugledala, jer mi se isti potrošio pre par dana i planirala sam da ga kupim!Znate da mi je u bio favoritima, i nemam šta više da pričam. Savršenstvo malo. Uz isti dobila sam i pakovanje tufera, sjajno! 
Dobila sam pakovanje od 125ml, a full size od 200ml košta 850 RSD.


Potom, videla sam i maleni Herbateria body buter od čokolade. Miris je divaaaaan! Još ga nisam koristila. Uz body buter stigao je i sadržaj nekih Herbateria proizvoda.
 Evo šta kaže prizvođać za ovaj buter : 
Kombinacija prirodnih butera i biljnih ulja, bez vode, aditiva, konzervansa i bilo kakvih hemikalija. Najbolji izbor ua negu, jer hrani kožu i stvara zaštitni sloj koji sprečava isušivanje. 
Ovo je tester pakovanje,  full size pakovanje od 50ml košta 350 RSD.


Tu se našao i tester 15ml  od  Eucerin hyaluron filler CC kreme, koji ću dati mami.  To je kako kaže proizvođač, dnevna krema protiv bora sa pigmentima koji ujednačavaju ten i daju blistav izgled. SPF 15+ UVA zaštita efikasno sprečavaju prerano starenje kao i štetan uticaj od UV zraka. Koža je primetno glatka. Pigment ujednačava boju tena, trenutno korigujući izgled kože...
Dostupna je u dve nijanse : tamnija i svetlija. Full size pakovanje od 50ml košta 3000 RSD.


Ugledala sam i ByPhasse home spa masku za lice koju takođe nisam isprobala. Ona je napravljena na bazi termalne vode iz Bretanje. Sadrži  minerale iz pomenute vode, a  aktivni sastojci čine kombinaciju koja ima cilj da očisti i nahrani osetljivu kožu. Ulje šipurka daje koži blistavost i zdrav sjaj. 
Ovo je testerčić  od 5ml, a full size od 150ml košta 579 RSD. Možete je kupiti u DM-u. 


I još jedan Golden Rose proizvod je stigao za moju kolekciju. To je ovaj Golden Rose  sjaj  u nijansi 119. Predivna pink boja sa sjajem. Mnogo je bolji nego onaj iz avgust-septembarske kutije. Ne lepi se, dugo traje i ostavlja jaku i vidljivu boju. Lako se nanosi i ima  glatku teksturu. Ovo je full size pakovanje od 5.6ml i košta  313 RSD.


Poslednji proizvod koji sam ugledala jeste parfemčić Ulric de Varens - Mini dream. Baš sam se obradovala kada sam ga ugledala. Ranije sam stalno koristila  ove parfeme, savršeni su. Dugotrajni i predivno mirišu. Full size pakovanje je stiglo  25ml i košta 399 RSD.


Ohh, da ne zaboravim. Tu su još dva poklončića. Perwoll deterdžent koji štiti vlakna i sprečava nastanak grumuljica i habanja do čak 80 odsto (koji je baš obradovao moju mamu) i kupon kod  od 10% za Modni studio Aleksandra & Yovana Zistakis


I ova kutija je ispunila moja očekivanja. Odlično je sve! Hvala puno GlamBoxu! ♥


To bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se dopao. Obavezno mi ostavite komentar i odgovorite na sledeća pitanja :
- Kako se vama čini ova kutija?
- Da li ste je nekada naručivale? Ako niste, da li biste to uradile?

I da, svima od srca želim srećnu novu 2016. godinu! Puno zdravlja, sreće i ljubavi! Volim vas. ♥

Hvala na čitanju! 


Vaša,

18 comments:

  1. Divan post draga:) Nikada nisam narucivala ovu kutiju ali možda cu je naruciti za poklon za rođendan moje majke :) Verovatno necu moći da ti cestitam na vreme pa cestitam unapred.Srecna Nova Godina i sve najlepse,neka ti blog bude jos uspesniji ,i neka te prati zdravlje i veselje.♥♥♥

    dreamer-ana.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super post Kaća!
    Ja nikad da se odlučim da kupim GlamBox kutiju, izgleda veoma primamljivo ♥

    http://behappyhappyend.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Predobri proizvodi, bas mi se dopadaju. Inace nikada nisam narucivala glambox kutiju ali sigurno cu je naruciti. ♥ Odlicne fotke Kaco! ♥

    ReplyDelete
  4. Savršen post kao i uvijek draga!
    Tako mi je žao što mi u Bosni nemamo nešto slično, baš je super ova ideja sa kutijom, odlično iznenađenje bude i zaista se isplati.
    Divne slike, uživaj u proizvodima. ♥♥

    ReplyDelete
  5. Ovomesečna kutijica je baš super, najviše mi se dopada micelarna, čula sam sve najbolje u njoj, i Ana 2 Cats je obožava :D Verujem i da je parfemčić super, nisam ga probala do sada :) Sličice su odlične! ♥

    ReplyDelete
  6. Divan post draga! Slike su predivne, svaka čast! Proizvodi u ovoj kutijici su zaista odlični, barem tako izgledaju (ali sam neke od njih i probala). ♥

    allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Odlične stvarčice su pripremili ovi iz GlamBox-a. :D Videla sam danas ovaj GR sjaj (i još neke boje), čini mi se da baš super. Volela bih da poručim jednom ovuu kutiju,volim iznenađenja. :) ☺
    P.S. Verujem da je ovo poslednji put da se čujemo u ovoj godini, tako da želim da ti kažem da bih volela da ti 2016. bude nezaboravna, puna lepih trenutaka i ispunjena osmesima. <3
    Girly world

    ReplyDelete
  8. Ajme ovo GR sjajilo je predivno, baš lijepa boja :D

    http://sbeauty14.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  9. Divan post <33
    Zelim ti sve najbolje u 2016 <3

    http://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. This box contains many amazing things :)

    Happy New Year, dear!
    http://crafty-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Savrseni pokloncici, slike su prelepe. ♥

    ReplyDelete
  12. Prleijep post, dobila si super stvari ♥
    http://myblogmything1.blogspot.ba/2015/12/empities1.html

    ReplyDelete
  13. Aj kako lijepa kutijica,dopada mi se sto je raznovrsno :)
    xx
    http://zeberry.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  14. Divan post, srećna Nova godina, želim ti sve najbolje!
    Nisam poručila nikad GlamBox, nekako nikad nemam novca za to, ali nadam se da ću recimo u martu moći :)
    Veliki poz ;)

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  15. Kutija je baš predivna! Parfem mi deluje baš odlično, sigurno lepo miriše! Fotke su ti super. :)

    The Fashion Spell | Giveaway OVDE

    ReplyDelete
  16. Odličan post ♥
    Jedva čekam tvoj slijedeći post ♥
    Ako želiš pogledaj moj blog http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  17. Eucerin proizvodi izgledaju divno :D

    ReplyDelete
  18. Odlicna kutija! Super proizvodi♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...