Dresgal wishlist

Pripremanje  novogodišnjih 'uradi sam/a' projekata je počelo, nekoliko stvari mi nedostaje baš za to, nedostaju mi neke stvarčice za giveaway  pa sam rešila da napravim jedan wishlist post. Listajući stvarčice na sajtu, pronašla sam još nekoliko stvarčica koje su mi se dopale i dodala ih na svoju listu. 
Uglavnom, sa ovog sajta (Dressgal je u pitanju - KLIK) sam i pre naručivala i mogu reći da je odličan. Skroz je bezbedan i ljudi sa sajta su veoma prijatni i korektni. Stvarčice stižu kineskom poštom za dvadesetak do trideset dana i tako je poštarina dosta niska. Međutim možete uzeti i bržu poštu, a platiti malo više. Ukoliko vas još nešto zanima u vezi sajta pitajte me u komentaru ili na asku (ovde), rado ću odgovoriti.

Krećem...


1. Organizer - > http://goo.gl/BIJkx8
- Ovaj organizer izgleda veoma praktično i simpatično, baš mi je trebao jedan takav. Najlepši je definitivno u pink boji.Više o njemu klikom na link http://goo.gl/BIJkx8.

2. Brushes - > http://goo.gl/S8V05b
- Ove četkice su toliko hvaljene od strane mnogih blogerki i jutjuberki. Imam slične kao ove manje i zaista su dobre, nadam se da su takve i veće četke. Najlepše su u zlatno-beloj boji. Više o njima klikom na link http://goo.gl/S8V05b.



3. Lamps - > http://goo.gl/zl8ePH
- Na mojoj listi su se našle i bele lampice, specijalno za jedan 'uradi sama' projekat. Mogu se pronaći u raznim oblicima i bojama, ali meni trebaju baš bele. Klik za više http://goo.gl/zl8ePH.



4. Hoodie - > http://goo.gl/HukpD0
- Naišla sam  i na ovaj sivo-crni duks, kakav već dugo tražim. Predobro izgleda na slici, nadam se da je takav i uživo. Više o njemu klik na link http://goo.gl/HukpD0.



5. Sneakers - > http://goo.gl/xt7wbW
- Ove kul patike sa svetlećim đonovima videla sam kod Ann dree i baš su mi se dopale. Skroz su tumblr! Mogu se odabrati boje, a mogu se i menjati dok hodate. Više o njima klikom na link http://goo.gl/xt7wbW.


6. Fur coat - > http://goo.gl/9uR18r
- Ova krznena jaknica izgleda preslatko, bila bi možda lepša da je kraća, ali kako god. Više o njoj klikom na ovaj link http://goo.gl/9uR18r.


I da, to bi bilo to. Nadam se da vam se dopao post! U komentaru mi napišite kako vam se sviđaju stvarčice sa moje liste.
Da obavestim u petak outfit post.

Ljubim vas!
Vaša,

14 comments:

  1. Sve je predivno! I ja već dugo želim ovaj organizer, mislim da je stvarno sladak i praktičan :). Patike su prelepe, kao i duks ♥.

    ReplyDelete
  2. Odlican post! Sve je super,najvise mi se svidja organizer,zasigurno bi mi trebao jedan :D

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Pre pree dobre stvari. Ovakve cetkice ja imam
    tajfunblog.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  4. Sve stvari su prelijepe, meni se najviše svidio duks i patike koje su odlične ♥

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2015/11/tag-potrosi-5-do-kraja-godine.html

    ReplyDelete
  5. Prva stvar je definitivno nesto sto cu kupiti jer mi treba kada putujem a i mnoogo je tumblr jer je u veselim drecavim bojama. I patikice su strava, samo Andrei su se istrosile baterije i nije mogla da ih proradi pa se plasim po pitanju toga ali su veoma lepe i bele :)
    http://bethanyismybae.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Odlican post!Ove cetke izgledaju super!
    joxykutak22.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kupovala sam preko interneta ali nikada nisam preko tih stranih kompanija,ali sigurno da sam da ću kad-tad nešto naručiti i to bi bile četkice za šminkanje. Ne volim bele patike ali ove su prelepe. ☺
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Divan izbor stravčica! Najviše mi se sviđaju duks i patikice koje su previše zanimljive :)

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Mene su ove patike oduševile! Toliko su kul da je to neverovatno! :D ♥ A lampica nikad dosta, mada ni ja nemam obične bele. Moraću da ih kupim ove godine, i onako sam već neko vreme u fazonu 'sve belo'. :D

    Anja's diary

    ReplyDelete
  10. I ja imam dugacku listu ali me nekako strah da narucujem od tih kineskih sajtova :/

    ReplyDelete
  11. Odličan post.Patike su prelepe.:)


    http://fashionawakebyb.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Super post! Onaj organizer je nešto što mi je baš potrebno! I ostale stvari su super, patike pogotovo ☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Odličan post ♥

    Sutra novi post ♥ -------> http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...