Trenutni favoriti (januar 2016)

Pozdrav svima!
Htela sam da napišem post na temu favoriti 2015. godine, ali sam shvatila da bi to bilo ponavljanje favorita, a potom sam mislila da napišem januarske favorite, ali do kraja januara ima još manje od desetak dana, tako da danas za vas imam post na temu trenutni favoriti, kao što ste mogli da zaključite iz naslova.  U pitanju su  samo kozmetički favoriti.
Da ne dužim, krećem odmah...


Četkice: Blush 34 i Blush 14B
- Krenuću sa četkicama. Prva četkica jeste za puder, ima ravnu površinu i takve najviše volim. Savršeno razmazuje puder, ne ostavlja bilo kakve tragove i ostalo. Mnogo je mekana i ne opadaju dlačice. Ona je u broju 34 i kupljena je u Alexandar cosmeticsu  (kao i ova sledeća) i koštala je 720 RSD. Možete je pogledati i na sajtu - ovde
Druga četkica jeste četkica za blendanje senke. Veoma je mekana, savršeno blenda i ne opadaju dlačice. Broj četkice je 14A i kao i prva kupljena je u Alexandar cosmeticsu i koštala je 310 RSD. I nju možete pogledati na sajtu - ovde


AVON uvijač za trepavice
- Sledeći favorit je AVON-ov uvijač za trepavice. Odlično uvija  i ne čupa trepavice. Ima gumu koja odlično odradi posao i ne spušta se kao kod nekih uvijača (tako da se posle nekoliko korišćenja može baciti). Ko traži dobar, a ne skup uvijač, imam preporuku od mene za navedeni. Koštao je oko 260 RSD. 
Zanemarite ostatke maskare na mom, previše sam lenja da ga očistim. I nikako maskara pa uvijanje, prvo uvijte trepavice, a zatim nanesite maskaru (jeste da ne poštujem, ali nemojte biti kao ja :D).


NYX mat tečni ruž i Baby lips
- Sledeći proizvodi su za usne. 
Ogroman favorit jeste NYX tečni mat ruž za usne. Moj je u broju 19, nijansa Cannes. Savršena braonkasto - roza boja. Ruž ima savršen miris! Lako se nanosi i ima mat završnicu i za razliku od drugih brendova mat ruževa hidira usne. Dosta dugo je vidljiv na usnama, čak i posle jela. Kupila sam ga u Alexandar cosmeticsu i koštao je 629 RSD. Možete ga pogledati i poručiti na njihovom oficijalnom sajtu - ovde.
Drugi proizvod za usne jeste Baby lips iz nove, zimske kolekcije u nijansi Sugar cookie. Ima prelep miris i super boju. Ostavlja odličan trag na usnama, a što ga više mažete ostavljaće jaču boju i imaće intenzivniji miris. Meni i ne hidrira toliko usne, ništa posebno što se toga tiče, ali dobro... Kupljen je u DMu i koštao je oko 200 RSD. 


L.A. colors bela olovka za oči
- Sledeći favorit jeste L.A. colors bela olovka za oči. Olovka je poručena sa sajta Shop Miss A i koštala je jedan dolar, kao i sve ostalo na sajtu. Ostavlja odličan trag, dugotrajna je i obožavam je.


Essence gel lak za nokte
- U favoritima se ovoga puta našao i Essence lak za nokte. Pošto na laku piše the gel,  trebao bi imati neki izgled gela na noktima?! Ako je tako onda su baš pogrešili. Nema izgled gela kada se namaže, ali ima jako lepu i drugotraju boju. Ovaj je u nijansi 51 Miss captain. Kupljen je u Lilly drogeriji i koštao je 199 RSD.

  
Balea luxury red love sprej za telo 
- Poslednji, naravno ne manje bitan favorit jeste Balein sprej za telo. Sprej ima savršen miris kokosa i breskve. Baaaaš dugo traje i svima ga preporučujem. Leti ću ga sigurno mnogo više koristiti i kupovati. Kupljen je u DMu i koštao je 300 RSD. 


To bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam ste da ste uživali! Ostavite komentar obavezno i napišite mi mišljenje  o postu i vaše trenutne favorite. 

Veliki pozdrav i još veći poljubac za svakog ko čita! 

Vaša,

14 comments:

  1. Ovaj Balein sprej za tijelo mi se čini savršenim! Sljedeći tjedan ću ga sigurno ići kupiti. Super je pošto traje dugoo i nije uopće skup, a mogu mislit kako miriše, odlično sigurno. :)♥

    ReplyDelete
  2. I ja vec duuuugo trazim ovakvu cetkicu sa ravnim vrhom, ali ne mogu nigdje da je nadjem :/ ovaj Baby lips mi izgleda preslatko, kao neki bomboncic, a NYX tecni ruz je savrsenstvo :)

    perje22.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. I ja imam ovaj baby lips iz zimske kolekcije, ni meni ne hidrira usne ali boja mi se dopada. Slike su savrsene i post odlican kao i uvek ♥♥
    Q&A - odgovori na vasa pitanja

    ReplyDelete
  4. Jao, koliko je divan NYX-ov težni ruž, stavljam ga na wish listu.
    Blush četkice su sjajne. Ove konkretno nisam probala, ali npr. Blush 32 obožavam!
    Slike prelepe! ♥

    Anja's diary

    ReplyDelete
  5. Savrseni favoriti, ovaj baby lips nemam, ali mi se izgled mnogo svidjaa i bas bih volela da ga isprobam <3333 Sve pohvale za post :*

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Odlican post ljepotice <3
    leafashionlover.blogspot.ba

    ReplyDelete
  7. Ja obozavam sprejeve za telo tako da cu definitivno morati da probam i ovaj☺ Inace, savrsene slike!☺❤

    ReplyDelete
  8. Odličan post.Nemam ništa od ovih proizvoda ali vjerovatno ću kupiti uvijač jer sam se dvoumila da li da ga kupim.

    http://anonimnadjevojka.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  9. Predivne četkice!!!☺

    fandbportal.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Odličan poost, nyxov ruž je život!

    http://www.dragabolonja.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  11. Svidjaju mi se favoriti. Već duže vreme planiram kupovinu četkica, čisto za početak. Nisam probala taj lak, ali mi je boja perfektna! Tu stranicu sam već videla i ja sam bila zaprepašćena kako je sve jeftino, a znam da je Jana Dacovic hvalila sve sa njihovog sajta da je sjajno. Verovatno ću nešto odatle probati.Ne znam da li sam jedina koja sebi zacrta ''kupujem to i to od Balee'' i ne kupim duže vreme. Htela sam probati kupku, labello i još par stvari i niiikako da tu kupim!

    Novi post: Senny

    ReplyDelete
  12. Odlicni favoritii. Ja imam Blush 14C cetkicu za blendanje i prezadovoljna. A Baby lips ne mogu jos uvek da nadjeem, bas bih volela da probam novu kolekciju. :D <3

    ReplyDelete
  13. Super favoriti.Ja sam opsjednuta Baby lipsevima I imam ih jako puno.Lak je predivan I imam isti.Učlanila sam se u tvoj blog,pa bi mi značilo kada bi mi uzvratila.

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...