OUTFIT I Pearls on sunHello spring, officialy!  There are many sunny days in the last weeks that made my smile even bigger.
For the relaxing weekend day I wore casual outfit with my new Dropship-Clothes pearly jeans and crop top, that I absolutely adore. 
What do you think? Would you wear it?


Bluza/TOP - kupite ovde/ shop HERE
Farke/JEANS - kupite ovde/ shop HERE
Patike/SNEAKERS - AmiClubWear


Presrećna sam što je proleće stiglo, sunčani dani su moji omiljeni. Konačno vam pišem outfit post. Ovo mi je mnogo nedostajalo, jer shvatam da je to ono što najviše volim i u čemu baš uživam.
Danas sam se odlučila za predobre farke dubokog struka sa perlama, u kombinaciji sa krem kratkom bluzicom i plišanim patikama. Ostavljam vam fotkice, obavezno mi napišite mišljenje. Kako vam se dopada kombinacija? Iznad sam vam napisala gde možete kupiti garderobu iz posta. Noviji sajt koji ima zaista dobru ponudu kvalitetnih artikala  Dropship-Clothes, obavezno posetite. 
15 comments:

 1. Outfit ti je super, i slažem se sa tobom, i meni je falilo proleće. 😊😊

  ReplyDelete
 2. Prosto si savršena! Oduševljena sam koliko ti dobro stoji ova kombinacija. Mislim da su mi definitivno favorit farke i čak razmišljam sebi da poručim iste iako mi se pre uopšte nije dopadao taj trend širokih nogavica, međutim ove su prelepe. Divne fotke, kao i post! ♥

  www.iammilitza.com

  ReplyDelete
 3. Thank you for sharing, I tried to buy a clothing,and then I fell in love with it.Dropship is a dropshipping website, and i found a famous website.Dear-Lover.com: A wholesale women's clothing online.
  It offer wholesale dresses, wholesale tops and bottoms,wholesale swimwear, and so on.

  ReplyDelete
 4. This kind of set is a bit retro, I like it very much..

  ReplyDelete
 5. Amo o estilo deste par de jeans e tênis!♥♥

  wholesale jeans

  ReplyDelete
 6. Ubrania, które nosisz, są świetne.
  Nie znam marki Dropship, więc odwiedzę ich stronę internetową i zobaczę wszystkie projekty.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...