School outfits for autumn + hairstyle, make up


Heeeej, evo mene. 
Stiže nam i ta jesen, ooo da. Kiše, vetrovi, čizme, jaknice i topla odeća naravno. 
U ovom postu videćete dosta kombinacija jesenjih, eventualno za školu.
Uživajte! ♥ 


School outfits for autumn + hairstyle, make up :

#1.  Sjajna karirana košuljica sa nitnama (ili bez), mislim da bi je devojke trebale imati, zatim boybriend ili baggy farke, bajkerske čizmice, veća torba, i  BB cream i maskara i eventualno neki sjaj su dovoljni za školu i neka  frizurica, predlog na slici - po meni super kombinacija za školu! ;-)

#2. Nešto sportskooo, kul duks sa natpisom, klasične uske farke, neke patike u ovoj kombinaciji Nike bele (odlične), kul ranac, baby lips, maskara i BB cream, i slatka frizurica - odlična zaista kombinacija. ;-) P.S. Neka jaknica ako je potrebno.


#3.  Kod mene neobilazni komad teksas košuljica, krzneni prsluk, farke u boji, dobre čizmice jesenje, i velika torba - pun pogodak. Uz to sladak rep, make up i neki sjaj. Inače make up, za srednjoškolce, za manje razrede dovoljna je maskara ako volite, i sjaj ako želite ili baby lips. :-)




#4. Parka, karirana košuljica, haljinica (pogodna za školu), čizmice, kapa, i neka veća torba - divno! ;-) Uz to dobar make up, neka ogrlica i frizurica. 


#5. Evo i poslednje kombinacije. Sve se može videti na slici, uz to dodajte šminku (ako koristite), pustiteee kosu, zavežite rep ili napravite kiku, i spremni ste - odlično! ;-)




To je to za ovaj post, vidimo se u sledećem. Do tad pratite me, i komentarišite post.


- ljubim vas:-*

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...