Outfit ideas

Evo ga drage, novi post nakon dužeg vremena. Puno je ovo traženo, zato sam rešila da postavim. Bliže nam se praznici, povodom toga proslavljamo i moramo se i lepo obući, tu sam da vam pomognem oko sklapanja kombinacija. Postaviću dosta kombinacija, i nadam se da će svako pronaći nešto za sebe i da ću dati ideju za kombinaciju. Uz svaku kombinaciju + objašnjenje, naravno i predlog za frizuru, nokte i šminku. 
Komentarišite koja vam se kombinacija najviše svidela i koju biste vi obukli. 
Love u

#1. Prva kombinacija je nešto opuštenije, znači dobre teksas farke (možete ih podviti, a i ne morate, kako volite), klasična bela majica, lep blejzer, ogrlica, sat i bele starke. Casual varijanta, ali odlično stoji. Uz to lepa šminka, dobra frizurica (neke opuštene lokne ili ravna kosa, ili neka pletenica? Vi birate) i neki možda crveni ili crni mat nokti. Sve se može videti na slici. #2. Druga kombinacija, preslatko zaista. Suknjica (dubok struk), crop top majičica,  neka slatka ogrlica, kaiš (može i ne mora), torbica i baletanke. Stvarno slatko. Uz to možete napraviti neku pletenicu na stranu ili neke loknice pri kraju kose uviti. Noktiće možete namazati u boji majičice, ili baletanki, i na domaliću namazati zlatni lak. Evo slika. 

#3. Sve možete videti na slici. Samo ću dodati za šminku, evo predloga kako da se našminkate (klik ovde) i napravite frizuricu (klik ovde), a i za nokte naravno (klik ovde). Znači jedna zaista moderna i lepa kombinacija. 


#4. Kombinacija br. 4, jedna sa uskom suknjicom i košuljicom. Zaista predobra, odlično izgleda. Sve je na slici uostalnom. P.S. -  Moja preporuka za kosu uz ovu kombinaciju je ovako nešto (klik ovde).


#5. Peta kombinacija je takođe jedna opuštenija kombinacija, helanke ili farke u vojničkom printu, neki dobar duks sa tekstom, ogrlica i čizmice kao na slici ili ovako neke, premoderne zaista, obožavam ih (klik ovde). Nokte možete namazati crnim mat lakom, a kosu isfenirati ili opeglati za ovu priliku.


#6. Kombinacija uz teksas šorts sa dubokim strukom + baletanke, ili wedges neka majčica sa printom ili crop top i ogrlica je takođe pun pogodak. Frizura po želji, kao i nokti i šminka, a ono što vam ja predlažem je da uz ovakvu kombinaciju napravite pletenicu na stranu, nokte nekim pink lakom namažete.  


#7. Evo još par kombinacija, neću mnogo pisati jer sve imate na slici, samo ću dodati predlog za nokte, frizuru i šminku. Nokti (ovde), frizura kao na slici nešto, šminka (ovde).#8. Nokti (ovde), frizura (ovde), šminka (ovde). 


 #9. Nokti (ovde), frizura (ovde), šminka (ovde i ovde).

#10. I poslednja kombinacija za ovaj post, sve na slici naravno haha. Evo predloga za nokte (klik
ovde), frizuru (ovde) i šminku (ovde).


Ajoj, moram još ovu kombinaciju staviti. Mnogo mi se sviđa, predobra je  iiiii evo je hoho:-)


I daaa, to je to za ovaj post. Nadam se da ste pronašli neku kombinaciju za vas, i da ste dobili neku ideju. Bilo bi mi drago kada biste komentarisali post, ostavili utiske i dali predloge za sledeći post koji će biti za par dana.
Poljupci do sledećeg posta!  24 comments:

 1. Sjajan post i srecno sa blogom! :)

  NA MOM BLOGU JE GIVEAWAY! <3
  http://shineperfection.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Super post, a i blog :)

  P.S. ako želiš možemo se followati na GFC :)
  XOXO
  Ness
  http://nessielicious.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Odličan post. :) Srećno s' pisanjeem. :)

  http://womanssmallworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. pratite me :*
  http://adelacanski.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. super kombinacijee

  http://nina-way.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Beeautiful!
  Lena
  http://skinnycature.com/merry-christmas/

  ReplyDelete
 7. Great outfits! You look great Sweetie!
  Merry Christmas!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  ReplyDelete
 8. I like the ripped jeans :D

  WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  ReplyDelete
 9. Supeer sii.

  Mozes li da pogledas moj blog i da se uclanis naravno ako ti se svidja http://alexandraworld15.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Super post, dizajn bloga mi je top. Pratim te na GFC :)

  Poseti moj blog i učlani se ako želiš : http://march-baby-dreamer.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Sjajan blog!
  http://ivinasvastara.blogspot.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...