TOP 6 - Omiljene domaće - teen jutjuberke

Pozdrav svima!
Evo mene i novog posta. Danas pišem listu, omiljenih teen jutjuberki koje redovno pratim, odnosno kojima redovno  gledam videe. Nadam se da će vam se post svideti i da ćete saznati za neku jutjuberku za koju pre niste znali. Ne zaboravite da napišete kako vam se svideo post i da mi predložite neku domaću jutjuberku koju vi volite, a koje nema u ovom postu, tj. na mojoj listi.
Uživajte!


Prva devojka na mojoj listi jeste Milica Begečki. Ovo je njen jutjub kanal - klik *ovde*. To je šesnaestogodnišnja devojka koja ima mnogo dobre i veoma originalne videe i nju pratim od postavljanja prvog videa. Volim je zato što je skroz opuštena, prirodna, zabavna, originalna. Postavlja videe svakakvih tipova (od DIY projekta do videa Realnost i očekivanje). Obavezno pogledajte njene klipove i pretplatite se na njen kanal, nećete se pokajati. Inače, ona je iz Srbije, ali u klipovima priča tečno engleskim jezikom.  I da, predobro uređuje videe!







Druga devojka jeste Marija Žeželj sa istoimenog kanala, koji možete videti *ovde*.  Nedavno je kupila profi kameru i samim tim su joj videi mnogo, mnogo boljeg kvaliteta. Sadržaj videa je uvek bio odličan. Ona takođe, snima  beauty, lifestyle, fashion i DIY videe i svima preporučujem da se pretplate na njen kanal. Videi su joj bolji od boljeg i vidi se da se dosta trudi. Skroz je prirodna i makeup-ovi su joj skorz okej za njene godine, što mi se jako sviđa. Inače, klipovi su joj na srpskom jeziku.




Treća devojka je iz Bosne i zove se Andrea. Jedno vreme, pred kraj školske godine veoma retko je snimala, pa ako ste je zaboravili krenula je opet postavlja videe. Ona je veoma lepa, originalna devojka. Takođe snima o raznim stvarima. Najviše volim kada postavlja svoje kombinacije u videima. Nemojte zaboraviti da pogledate njen kanal *ovde*. 


Četvrta na listi jeste Jana Dačović, sa istoimenim kanalom koji možete pogledati *ovde*. Ima skroz teen videe i baš je slatka. U početku mi nije bila nešto interesantna, ali sam je kasnije zgotivila. Ona je godinu dana na jutjubu  i dostigla je 15, 000 pretplatnika i baš mi je drago zbog nje, jer zaslužuje to. Obavezno pogledajte njen kanal, ako već niste. 


*P.S. - Ann Drea, Jana Dačović, Ružica Rupić i Marija Žeželj prave 'meet up' u Beogradu kod konja, za više pogledajte poslednji snimak na Janinom kanalu. 

Nikolina je na petom mestu na mojoj listi. Zaista je odlična, originalna, i preslatka. Ona je iz Beograda, živi u Belgiji (valjda) i zato su joj videi na engleskom jeziku. Ima predobar banner i fantastično uređuje klipove. Obavezno pogledajte njen kanal *ovde*.


I na poslednjem, šetom, ali naravno ne manje bitnom mestu našla se Maja, kanal *ovde*. Ona snima DIY videe i predobra je zaista. Videi su joj jako originalni i sve je lepo objašnjeno. Imate moju preporuku za ovaj kanal i obavezno pogledajte njene videe i pretplatite se na njen kanal. 


*Takođe dobri kanali su i ovi : Nina Prodanović, Ita G.

To bi bilo to. Nadam se da vam se post dopao. 
Ljubim vas! 
Za par dana giveaway i ostanite uz moj blog, imam zanimljive poklončiće za vas. ♥


Vaša, 
Kaća


40 comments:

  1. Sve sam ih subscribe, zahvaljujuci tebi :) Maju sam vec pratila od ranije, a i ostale su kull.. <3 Moje omiljene od teen jutjuberki su Alex i Ruzica Rupic <3

    ReplyDelete
  2. Pratim sve ove jutjuberke sem MinnieNinnie jer za nju prvi put čujem. ☺ Pogledaću joj kanal, svakako.

    mylifeasmilaxoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Super post ! ;)
    Ja sam upoznala Ann Dreu zato sto zivimo u istom gradu ^^ <3

    myfdiaary.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Fenomenalan post! :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ja ih sve pratim osim Ninu ili kako vec :D
    Ja takodje imam YT kanal pa pogledaj ako zelis ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pogledala sam samo onaj video, ako ima novih pogledaću. ☺

      Delete
  6. Skoro sve ih pratim. Milica (moja imenjakinja) je zaista moja omilna teen jutjuberka. Ima veeeoooma zanimljive videe. Takodje volim i Ninu Prodanovic. Poseti njen kanal.

    http://milicamihaela.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se za Micu. Pratim i Ninu, super je. ☺

      Delete
  7. Pratim sve osim ove što živi u Belgiji, ali sada pratim i nju, haha :)

    ReplyDelete
  8. Odavde znam samo Maju,Janu i Andreu. ☺ Ja više pratim strane no domaće jutjuberke. ☺☺

    ReplyDelete
  9. I haven't known them before, thanks for sharing :)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Preeedobar post! Znam sve ove jutjuberke i gledam njihove videe, odlične su! :) ♥
    http://blogforcoolgirls.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Pratim sve ove youtuberke od ranije, osim Milice i mnogo mi je drago sto sam sada saznala za nju. Odgledala sam par videa i odusevljena sam. :)

    ReplyDelete
  12. Pratim sve yutuberke ali najviše partim Mariju, Janu i Andreu. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Moram da priznam, da osim Zorane, retko kad pogledam (dobro, ne znam ni da postoje) još koju našu vlogerku. Ali nedavno sam naišla na Saru, njen kanal se zove ThePSara pa ako hočeš je pogledaj. Iz Hrvatske je i njeni videi su mi super :) xx Maja
    ❤ http://majasmuffin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam i za njen kanal, simpatična mi je. ☺♥

      Delete
  14. Baš su mi 'trebale' neke nase ytberice da gledam,drago mi je sto si napravila ovaj post!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Odlican post Kaco! Sada sam saznala za Milicu koja je odlicna, Nikolinu i Maju. ♥♥

    ReplyDelete
  16. Znala sam za Mariju, Andreu, Janu i Maju, kao i za druge dve koje si naknadno navela dole. Ostale ću svakako pogledati. :) Delimo mišljenja, samo što se meni Andrea baš i ne dopada. Mislim, nemam neko loše mišljenje o njoj, samo mi prosto ne leži gledanje njenih videa, ni ona kao osoba. Marija i Jana su mi odlične, Janu već dugo, dugo pratim. ♥ Odličan postić, kao i uvek. :)

    ReplyDelete
  17. Super post dragaa :)) Ako mozes pogledaj moj blog <3
    http://llis9.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...