GlamBox otvaranje - avgust/septembar 2015

Moram reći da sam mnogo uzbuđena zbog ovog posta. Prošle nedelje sam sklopila saradnju sa GlamBox-om i bila sam presrećna. Juče mi je stigla kutija i danas ću je s vama otvoriti i podeliti svoje utiske o proizvodima iz nje (ne svim, jer nisam sve isprobala).
Inače, za one koje ne znaju. GlamBox je online pretplata za najeksluzivniju kozmetiku, parfeme i šminku od globalnih brendova. Pretplati se i svakog meseca ćeš primiti na kućnu adresu luksuznu kutiju sa posebno izabranim proizvodima za tvoju kožu i kosu,razne popuste za kozmetičke salone i usluge i knjižicu sa savetima eksperata kako koristiti proizvode za najbolji efekat.
GlamBox - sajt OVDE |  GlamBox - instagram OVDE | GlamBox - fejsbuk stranica OVDE



Prvo moram pohvatiti izgled kutije, predivan je, veoma kreativno. Svaka čast Ivoni, devojci koja je dizajnirala. Na slici možete videti kako kutija izgleda.


Kada sam je otvorila izgledala je ovako (kao na slici ispod), i prvo što sam ugledala bio je ovaj listić na kome se nalazi sadržaj proizvoda iz kutije i nekih drugih proizvoda.


Evo i sadržaja kutije. 

- Prva stvar jeste Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarni gel. Eucerin ima vrlo kvalitetne proizvode i baš mi je drago što se ovaj gel našao u ovoj kutiji i što mogu da ga isprobam. Moji prvi utisci za ovaj gel su pozitivni. Veoma lepo skida šminku i moguće je da ću ga nakon što potrošim ovo, kupiti novo, full size pakovanje. Ovo pakovanje je od 125ml, a u full size-u ima 200ml i košta 850 dinara.


- Sledeća stvar u GlamBox kutiji za avgust/septembar jeste Artdeco All in One Mascara, full size i košta 1988 dinara koja je dosta skuplja od same, jedne kutije.  Već sam je koristila i baš sam zadovoljna. Presrećna sam bila kada sam ugledala ovu maskaru u kutiji. Ne razmazuju se, daje prirodan volumen, ne slepljuje trepavice i ne stvara grudvice. Ima jako lepu četkicu takođe i pogodna je za osobe sa osetljivim očima, baš za mene! Moje preporuke za ovu maskaru. 



- Sledeća stvar jeste Intragen S.O.S calm šampon. Ovo pakovanje u kutiji ima 50ml, a full size 250ml i košta 1559 dinara. Ovaj šampon još nisam probala, ali moram napisati da miriše fantastično i da jedva čekam da ga isprobam! Na papiriću koji je došao uz njega piše da ima sastojke koje štite, omekšavaju i vraćaju balans koži glave.



- Četvrta stvar u kutiji jeste Golden Rose sjaj za usne u nijansi 06. Ovo je full size od 8ml sjaja i košta 450 dinara. Ove sjajeve su moje mama i sestra koristile još pre par godina, a uz njih i ja ponekad. Predivno mirišu i prelepo izgledaju na usnama. Takođe, daju usnama lep volumen i visok sjaj.  Sjaj se veoma lako nanosi mekom četkicom (nije sunđerasta što jako volim), a usne izgledaju privlačno i presijavaju se. 


- Peta stvar u kutiji jeste jedan veoma lep Max factor lak u nijansi 704 - disco pink.  Lak sam namazala na samo jednom noktu da bih ga isprobala i mogu reći da se brzo suši i da ima veoma lepu boju. Ovo je baš maleno pakovanje, full size pakovanje ima 11ml laka i košta 899 dinara. 



- I poslednja, šesta stvar u GlamBox kutiji jeste testerčić Re-Gen ulja. Ulje nisam probala i ne mogu ništa reći. Full size pakovanje ima 75ml ulja i košta 1370 dinara. Ulje ima puno dejstava kako piše na papiriću. Sastojci ovog ulja su PCK liquid, neven, ruzmarin, kamilica, lavanda, vitamin A, vitamin E. Specijalizovano je za negu kože koje pomaže u poboljšanju izgleda ožiljaka, strija, neujednačenog tena i dehidrirane kože. 


I za kraj jedna sličica svih proizvoda iz avgust/septembarskog izdanja GlamBox-a. 


To bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se svideo. 
Obavezno napišite komentar! 

Ljubim vas i volim.
Kaća ♥

41 comments:

  1. Sve je divno. :)
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Divno kako dobar paketic od njih !
    Interesuje me je li to samo za Srbiju ili?
    xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Odlican post,Kaca prelepa je kutijica i vec sam cula za nju kod Jane dobila si preslatke stvari

    ReplyDelete
  4. Prelepi proizvodi! Razmisliću o naručivanju GlamBox-a, stvarno je savršen i isplati se :).

    ReplyDelete
  5. Predivni proizvodi i odličan post! :)♥

    http://imperfectionisbeauty6.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Ja sam negde u aprilu proučavala ovu kutiju i izgledala mi je interesantno,pa sam razmišljala da je naručim.Ipak nešto me je odbilo,a to je što daju uzorke.Sada da prokomentarišem o ovoj tvojoj kutijici.Dizajn kutije je preelep kao što svi znamo.Proizvode koje si dobila su predivni i ovaj post si baš lepo napisala.Čula sam od nekih da je osoblje Glambox-a bezobrazno i zbog toga nisam ni naručivala,ali možda i hoću ubuduće.Odličan post! ☺♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su baš prijatni i dobri, pogrešno si čula. Kutija se isplati def. Hvala. ☺♥

      Delete
  7. Dizajn kutije je prelep. Najviše od svega mi se dopada Eucerin i Golden rose sjaj. Čestitam na sklopljenoj saradnji s njima. :)

    Girly world

    ReplyDelete
  8. Jao izgleda savrseno! Jako si lepo docarala sliku proizvoda. Mislim da mi se za sada najvise svidja maskara. Jako korisna stvar koja je skupa a ovako za manju cenu dobijes i vise stvari :)


    Imala bih jednu molbu za tebe, i ovo cu ostaviti na svim blogovima koje volim da citam: Ako bi mogao samo da me spomenes u postu, posto sam nesto menjala adresu i sada niko ne prima moja obavestena o postovima. Bila bih ti presrecno zahvalna kad bi napisao: Ovaj blog je manjao adresu i da bi dobijali obevestenja o postovima isclanite se i opet uclanite http://bethanyismybae.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Kutijica je zaista preslatka :) Proizvodi ovog meseca mi se dopadaju, super su, ali generalno nisam fan Glam Box-a, zato što su retke ovako dobre kutije, uglavnom su to uzorci nekih preskupih proizvoda koje, bar ja, verovatno nikada ne bih kupila. Nije loš koncept, ali ja bih pre uzela tih 1.300 dinara i kupila par stvarčica koje se meni sviđaju u DM-u. :) Inače, slike su predivne :) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Anjice. I ja sam ranije mislila tako, ali sada sam u potpunosti izmenila mišljenje. ☺♥

      Delete
  10. Mnogo slatka kutijaa, a i proizvodi su super :))

    timeless-blogging.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Odličan post :) Ovaj sjaj izgleda prelepo :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. GlamBox uvek ima simpatične stvarčice koje su me sada, kao i uvek, oduševile! Dizajn je presladak! Maskara i sjaj su mi najbolje!

    Novi post: bluebaby204.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Wow, sounds like great beauty box, this mascara looks very interesting :)

    http://crafty-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Kutijica od Glam Boxa je prelepa.Slike su sjajne,jako si lepo napisala post :D
    http://sofija1837.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  15. Proizvodi su divni zaista, lak izgleda prelepo. :)

    ReplyDelete
  16. Stvarcice su divne! Zanima me da li treba nesto da se plati kada se sklopi saradnja sa njima? Npr. postarina ili tako nesto? ♥

    forgirlsonly-ofg.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Kako je slatka kutijica!! Proizvodi su super! :)

    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Ha, zašto ne šalju ovu kutiju ovamo? :(
    Prosto je savršena i duplo se isplati. :)

    Posetite moj blog --> shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gde? Šalju po celoj Srbiji. ☺
      Daa, slažem se! Vrh. ☺♥

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...