September favourites - beauty

Pozdrav svima!
Nisam pisala nedelju dana, da, da, znam... Međutim imala sam nekih problema oko memorijske kartice, svetlosti na slikama, a onda kada sam htela da slikam outfit post, zaboravila sam aparat. Vratila se i uzela ga i kada sam krenula sa slikanjem baterija nije bila puna (wooow!). Takođe imala sam dosta da učim, ali sledeće nedelje imam  manje da učim, pa ću nadoknaditi postove. Postaviću i par outfit postova (ako uspem da se slikam, jer kiša pada), haul, a sutra ide giveaway. Ostanite uz moj blog!
Inače, da se vratim na temu posta. Danas vam pišem o kozmetčkim favoritima meseca septembra. Nadam se da će vam se post svideti.
Uživajte!

1. Eveline lak 8 u 1
- Ovaj lak je stvarno vrh! Mnogo je pomogao mojim noktima. Sve što piše na papiriću unutra i na pakovanju je istina. Zaista je delotvoran. Nokti su mi mnogo duži, jači i nisu se nijednom polomili od kada ga mažem. Sve devojke koje imaju problema sa lomljenjem, listanjem noktiju,.. obavezno kupite ovaj lak. Kupila sam ga u  DM-u, platila 250 dinara, jer je bilo neko sniženje, uobičajena cena je 300 dinara.


2. Essence maskara - get big lashes
- Još jedan moj najveći favorit. To je ova Essence maskara sa slike. Ne uvija toliko trepavice, ali zaista traje dugo, ne pojavljuju se grudvice i ne razmazuje se što je jako bitno. Imate moju veeeliku preporuku. Ova maskara košta 308 dinara i kupljena je u DM-u. Ima jako gustu i veliku, malo nakrivljenu četkicu, baš kakvu ja volim.


3. Eucerin dearmato clean gel 3 u 1
- Ovaj Eucerin gel dobila sam u GlamBox kutiji i mišljenje o ovom proizvodu iz *ovog* posta se nije promenilo. Zaista je jako, jako dobar  i nekako se dosta sporo troši, a koristim ga stalno (ne samo za skidanje maskare, već i za klasično čišćenje lica).


4. Ebelin turpija 6 u 1
- I ova turpija je dosta pomogla mojim noktima. Pomoću nje napravila sam željeni oblik noktiju, nemam više neravnina i nokti su mi glatki i sjaje se. Omiljena opcija mi je šesta, kada njome pređem nokte, predivno se sjajeee! Kupila sam je u DM-u i koštala je 200 dinara.


5. Revlon (365) sjaj za usne
- Ovaj sjaj je baš u duhu jeseni, barem meni. Preko bordo karmina izgleda još lepše. Videla sam na Vini sličan. Ne znam gde je kupljen, ali je stvarno kvalitetan. Boja je  zlatna, nijansa 365.


6. Flert parfem 206
- Opsednuta sam Economic i Flert parfemčićima. To su ustvari kopije poznatih parfema. Imam kolekciju ovih parfemčića, ali u septembru sam najviše koristila Fler parfem u broju 206. Kupila sam ga u random prodavnici. Miris je predivan i jako dugo traje, svi mi kažu da vrh mirišem.  Ako upecate neki, obavezno ga kupite, nisu skupi.


7. Avon glimmerstick diamonds eyeliner
- Sledeći favorit jeste Avonov glimmerstick ajlajner. Moja sestra je ovaj ajlajner odavno poručila, ali nije ga koristila, pa sam ga ja prisvojila i oduševio me je. Vrh je stvarno. Ne nanosim ga kao klasičan ajlajner, već unutar linije oka (ako razumete na šta mislim), da malo zacrnim unutrašnju liniju.  Nisam sigurna koliko je koštao.


8. Essence lak
- I poslednji, ali ne manje bitan favorit (čuvena rečenica) jeste Essence lak iz kolekcije The Nudes, u nijansi 07 hope for love. Baš je u duhu jeseni i stalno ga mažem. Kupila sam ga u DM-u i nisam sigurna koliko je koštao. Ima predobru, debelu četkicu i traje dugo. 


To bi bilo to što se tiče ovoga posta. Napišite mi kako vam se dopao post i koji su vaši beauty favoriti meseca septembra.
Takođe, preporučujem vam da pogledajte OVAJ sajt, ima predobre i moderne stvarčice na popustu. 

Volim vas,
Kaća ♥

40 comments:

  1. Odlican post!
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/10/lucluc-wishlis.html

    ReplyDelete
  2. Simpatični favoriti. ;) Ovu Essence maskaru sam oduvek htela, a gde god da uđem - prodata je. ://

    Upravo sam izbacila novi post: bluebaby204.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sjajan post!Slike su super,probala sam maskaru od Essenca i nije losa! :)
    Novi post --- *Fashion*is*my*middle*name*

    ReplyDelete
  4. Ovaj prvi lak još uvijek koristim. Mažem ga 3 dana sloj na sloj, pa obrišem i tako ću još neko vrijeme. zaista je lak vrh i, iako ga koristim tek 2 tjedna, puno mi je pomogao ☺

    ♥ justbewhoyouwantbe.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  5. Odličan post,imam i ja ovu maskaru.Odlična je.:)

    http://modernhunterss.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Odličan post! Imam evelinov lak koji zaista dobar, i imam essence maskaru koja je za svaku pohvalu!

    ReplyDelete
  7. Odličan post! Imam evelinov lak koji zaista dobar, i imam essence maskaru koja je za svaku pohvalu!

    ReplyDelete
  8. Odličan post,falila si!
    Pogledaj moj blog!

    ReplyDelete
  9. Post je odličan ♥
    http://beuty-princessofdarkness.blogspot.hr/
    Pogledajte moj blog i učlanite se ako vam se dopada ♥

    ReplyDelete
  10. Odlican post!<3
    joxykutak.blogspot.com
    myworld2121.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Moj najomiljeniji lak za nokte :) fenomenalan je

    Bacite pogled na moj blog i zapratite me, nova sam. Uzvraćam svima :)
    http://dejzi23.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Predivan post :D
    Koristila sam ovaj Evelin lak i stvarno doosta pomaže noktima :) Ja sam bila oduševljena!
    Lakovi sa debelom četkicom (kakvu ima ovaj Essence lak) su mi omiljeni. Najduže traju na noktima! ☺
    Probala sam crnu essence maskaru, mada meni malo četkica ne odgovara jer je ogromna a nisam navikla sa tako 'velikim' četkicama da stavljam maskaru.. :D Po tvom opisu, ova super deluje, ali je po meni mana to što ne uvija trepavice jer ja baš volim kad su uvijene.. :)
    Girly world

    ReplyDelete
  13. Odlican post,sjajilo je predivno☺!
    Postavite mi pitanja za Q&A na: http://lovelivelaugh2015.blogspot.com/ ☺!

    ReplyDelete
  14. Odlican post!Vise puta sam citala hvale o ovom laku,pa cu i ja morati da ga kupim :)!

    perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. 8in1 je zaista mocan lak, radi sve navedeno sa pakovanja. Ja ga koristim kao podlogu za svaki lak i bas cuva nokat ali i lak duze traje. Moj savet je da ga ne koristis u kontinuitetu jer isusuje i pravi zanoktice :)

    ReplyDelete
  16. Parfem sam već imala i odličan je! I lak mi se baš sviđa. I ja imam iz iste kolekcije, samo drugačija boja. :)

    ReplyDelete
  17. Odličan post :) A ovaj parfem je zaista savršenstvo :)
    Fashion Awake

    ReplyDelete
  18. Avonov glimmerstick ajlajner sam koristila i super je, prezadovoljna sam. :)

    ReplyDelete
  19. Divan post! Mogu ti reći da si u pravu što se tiče Evelin 8in1 jer sam i ja prosto oduševljenaa, a i kod dosta njih sam čula i pročitala da je stvarno extra. Ja ga trenutno koristim i tačno se vidi razliku između mojih noktiju prije i sada. :D Što se tiče one turpije koju stalno spominješ, toliko me privlači da je kupim (kada bih imala gdje, jer u Crnoj Gori nema DM). Ali, možda nađem neku sličnu u našim drugim drogerijama ovdje. ♥

    allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Ajme Kaćo baš mi popravi dan tvoj post, uvijek volim pročitati nešto ovdje i vidjeti sve ove divne stvari i slike.
    Favoriti odlični kao i uvijek, a ja se nadam da će ti vrijeme poslužiti i da ćemo uskoro vidjeti tvoje, kao i uvijek sigurno predivne outfit postove.
    ♥☺

    ReplyDelete
  21. Divni faavoritii, najvise mi se svidja maskara i verovatno cu je kupiti :) <3

    ReplyDelete
  22. Pre svega moram reci da samo me tvoji favoriti zanimaju.Prvo privlace me slike a posle sve ostalo. Verujem u tvoje preporuke i definitivno cu probati mnogo toga iz ovog posta. Lak za jacanje noktiju imam samo nije isti kao tvoj, drugaciji je ali opet dosta pomaze

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...