Fashionholicyeahh recommendation: series, movie and book

Meni je zimski raspust  počeo, a zvanično počinje u ponedeljak. Znam da ima dosta vas koji ste kao i ja od danas na raspustu, pa povodom toga pišem ovaj post. Došlo je vreme za odmor, uživanje, a i za spremanje za prijemni (kod nekih). Ukoliko ne znate kako da provodite svoje slobodno vreme ili raspust, nastavite da čitate ovaj post. 

U ovom postu preporučiću vam jednu seriju, film i knjigu.
1. Što se tiče serije ogromna preporuka za seriju El barco, tj. Barka na koju me je navukla sestra i koju sam odgledala za predhodni mini raspust.  Serija je španska.  Ne bežite odmah, nije latinoamerička sapunica, već sjajnam španska serija. Serija je jedna od najgledanijih i najpopularnijih i ima tri sezone. Seriju možete gledati *ovde*, potpuno bezbedan sajt, ne koči i ostalo. 
Jedan od glavnih glumaca je i moj omiljeni Mario Casas, lepota najveća! 
Ukratku radnju serije možete pročitati *ovde*, pisala bih, ali post bi bio predugačak.



2. Što se tiče filma preporučujem vam Love, Rosie, po našem prevodu Na kraju duge. Film sam pogledala skoro i mnogo mi se dopao. Glavna glumica je predivna Lily Collins, a glavni glumac divan Sam Clafin.  Film je iz 2014., a žanr filma - komedija, romansa. Više o filmu možete pročitati *ovde*, a ukoliko se odlučite da ga pogledate, to možete uraditi *ovde*.



3. Ukoliko ste ljubiteljke knjiga, moja preporuka je Kako biti Parižanka gde god da si od autorki An Berest, Karolin de Megre, Odri Duan i Sofi Mas. Knjiga je odlično napisana. Izdata je u decembru,  2015. godine i Laguninog je izdavaštva. Knjiga koja će vas zabaviti i nasmejati dok budete hrabro i slobodno koračale u cipelama prave Parižanke i otkrivale koliko ste i same cool.
Četiri uspešne i izuzetne Francuskinje konačno nam objašnjavaju kako je to biti Parižanka: kako se oblače, zabavljaju i zbog čega su autentične.


To je to što se tiče ovog posta, nadam se da su vam se moje preporuke dopale. Da li ste pogledale seriju, film ili pročitale navedenu knjigu? Ostavite mi vaše preporuke za seriju, film i knjigu. Jedva čekam da čitam vaše komentare.
P.S. - Mogu napisati i drugi deo ovog posta, ako želite. 
P.P.S. - Zamolila bih vas da kliknete na ovaj link, puno mi znači - http://goo.gl/e3t4lr.

Šaljem pozdrave i poljupce do sledećeg posta!




19 comments:

  1. Ova knjiga 'Kako biti Parižanka' mi se baš čini interesantnom i sljedeći tjedan ću otići definitivno u knjižaru posuditi i pročitati.♥

    Giveaway je na mome blogu, pa pogledajte http://mylittlecorner0102.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. Moram pogledati u biblioteci ili u nekoj knjizari da li ima ta knjigaa.

    ReplyDelete
  3. Uff dobro nisam jedina koja je pogledala ovu seriju , značii serija mi se posebno sviđa jer glumi Mario Casas,i sviđa mi se to jer ima neku radnju i fenomenalna je! A film je takođe dobar i smešan,gledala sam ga i iznenadila sam se koliko je dobar! ☺
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Što se tiče serije, odgledala sam je tokom prvog dela raspusta i odlična je kao i njen glavni muški glumac! Film sam odgledala čim je izašao. A što se tiče knjige, planiram da je kupim kada pročitam lektiru koju smo dobili da čitamo preko raspusta :)

    ReplyDelete
  5. Hvala za preporuke,odlican post. Gledala sam ovaj film Love,Rosie i mnogo mi se dopao. A tebi preporucujem serije Teen Wolf i The 100. :))
    Peace.Love.Chic

    ReplyDelete
  6. Za sve ove knjige za čula,ali ja sam vise ljubitelj filmova,ali nije mi problem čitati I knjige:)Odličan post!Posjeti moj blog:

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/
    -ukoliko se učlaniš u moj blog,sigurno ću ti uzvratiti:)

    ReplyDelete
  7. Počela sam da gledam seriju 'El Barco', ali je nisam pogledala do kraja. Slažem se da je odlična, drugačija od onoga na šta većina pomisli kada se pomenu španske, tj. latinoameričke serije. Pogledala sam 'Love, Rosie' i mislim da je film sjajan, baš mi se dopao. To je onaj žanr filmova koji ja najviše volim. :) Knjigu nisam pročitala, mada sam čula dosta o njoj. Nekome se svidela, neko kaže da nije ispunila njegova očekivanja... pročitaću je sigurno kada budem imala priliku. Uživaj na raspustu Kaćice, i za mene hehe! :) ♥♥

    Anja's diary

    ReplyDelete
  8. Absolutely amazing post dear!) Thanks for sharing) Have a great weekend!

    pinkrabbitbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Film sam pogledala i apsolutno se slažem, odličan je! Na seriju ću svakako obratiti pažnju. Super post ljepoto moja. ♥

    ReplyDelete
  10. Hvala ti puno na ovom postu! Baš juče sam odgledala poslednju epizodu (6. sezona, 12. epizoda) moje omiljene serije - Pretty Little Liars i već uveliko tražim neku novu seriju da gledam (Vampirske dnevnike i Teen Wolf sam odgledala) tako da je ovaj tvoj post došao kao poručen. Odmah ću otići na taj sajt i sigurna sam da ću do večeras odgledati sigurno 5-6 epizoda. Što se tiče filma, odgledala sam ga čini mi se još u maju-junu 2015. i aposlutno sam se oduševila, a i uzgred zaljubila u glavnog glumca koji je predivan! I da, ovu knjigu već merkam duže vreme i nakon tvoje preporuke je definitivno kupujem. <3

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Odlican post Kaca. Jako bih volela da procitam "Kako biti Parizanka gde god da si". ♥ :)

    ReplyDelete
  13. Kako je dobra knjiga ,,Kako biti Parizanka gdje god da si''.Imamo isto misljenje o toj knjizi.♥

    ReplyDelete
  14. Joooj, ovaj film mi izgeda kao stvoren za mene, moram ga uskoro pogledati, a Mario je.... *_*

    perje22.blogspot.ba

    ReplyDelete
  15. I really like Love, Rosie too, it's beautiful movie :)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Odličan post,svi pričaju kako je ova knjiga sjajna tako da ću morati da je pročitam.

    Beauty by Alex

    ReplyDelete
  17. Počela sam da gledam seriju čim sam videla tvoj post, pa tek sada komentarišem, iako sam ga pre neki dan pročitala. Film ću sigurno pogledati, čini se zanimljivo. Što se knjige tiče, moraću da pročitam! Bilo bi super da napraviš i drugi deo! ❤☺

    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...