RECENZIJA | Freeman maske za lice


Već duže vreme merkam poznate Freeman maskice. Nedavno sam konačno isprobala tri maske za lice, koje ću recenzirati u ovom postu.
Moj izbor su sledeće maske: apricot creamy scrub, avocado & oatmeal clay mask, facial revealing peel-off mask pomegranate, a dobila sam i dva testera maskica sa poznatim ekstraktom sluzi puža.
Ove i mnoge druge možete poručiti putem facebook stranice Kozmetika Teatar Freeman ili zvaničnog sajta Kozmetika Teatar. Dostava je brza i veoma bezbedna! Sve preporuke što se tiče osoblja i dostavke, a mišljenje o maskicama možete pročitati u nastavku posta.

Inače, imam suvu kožu. Neke maske mi odgovaraju, a neke ne.  


Prva maska, tačnije hidratantni piling sa kajsijom (i trešnjom).  Piling za lice sadrži plodove voća kajsije, vitamin C i plodove oraha u prahu. Piling je napravljen tako da uklanja mitisere, akne i izumrele ćelije kože i namenjen je, tj. preporučuje se masnoj i mešovitoj koži. Moja koža je suva, kao što sam rekla, ali ova maska mi je odgovarala. Koristi se tako što se na vlažno lice trlja dok ne zapeni i 5 minuta nakon toga. Pakovanje sadrži 15ml i može se koristiti najmanje 4 puta, što je odlično. Zaista pomaže u uklanjaju gore navedenog, ne zateže lice i ne izaziva pojavu crvenila. 


Druga jeste glinena maska sa avokadom.  Ova maska za lice  je jedna od prvih maski iz laboratorije lepote Freeman kozmetike. Ima  bogatu, kremastu strukturu i zelene je boje. Nanosi se na lice i vrat, suši se, a nakon 10ak minuta se skida vodom. Preporučuje se jednom nedeljno nanošenje za suvi tip kože, a više puta za masni. Ova maska bogata je vitaminom E, ovsenim pahuljicama i rešava problem bubuljice. Duboko prodire u pore lica i upija masnoću koja se skuplja. 


Treća maska, tačnije piling za lice s narom je preporučljiv za sve tipove kože. Providne je boje (i izvinite što nema slike). Piše da čisti pore i upija višak masnoće. Međutim, meni ova maska uopšte ne odgovara, dosta mi isuši kožu, a i ne čisti pore. Takođe, dosta zategne kožu lica. 


Uz ove maskice dobila sam i Victoria beauty  anti-ageing testere sa esktraktom sluzi puža koje sam dala mami. Neću pisati recenziju zato što se ništa ne može da zaključiti nakon dva nanošenja. 


To bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se svideo. Napišite mi u komentaru da li ste probale Freeman maske i još neke maske koje mi preporučujete. 

Vaša,

15 comments:

  1. Nisam koristila ove maske, ali čine mi je jako kvalitetnim i sigurno imaju divan miris. Ja uglavnom koristim neke maske iz DM-a, uglavnom od Balee. :)

    Pobjednica giveawaya je izvučena. Tko je pobjednik giveawaya?♥

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Odlicno ti ovakvi postovi iduu. SLike su ti savrsene! Meni bi najvise odgovarala ova druga, bas cu je probati.

    ReplyDelete
  4. Ove maske mi se čine savršenim! Ja sam inače imala priliku da isprobam neke druge tri maske ovog brenda i potpuno sam se oduševila! Inače sjajno si napisala recenziju i fotografije su fantastične! <33

    Internacionalni GIVEAWAY ---> *OVDE* ! :)

    ReplyDelete
  5. Ove maske su odlične. Imala sam priliku da ih probam.:)
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  6. I'd love to try this mask with snail out ;)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Odlličan post Kaća,imala sam priliku da probam tri maskice koje su drugačije od tvojih i zaista su sjajne.Inače fotke su divne,kao i tvoji nokti ♥

    Beauty by Alex

    ReplyDelete
  8. Post odličan, divne slike. Imala sam priliku da probam maske i savršene su. <3 <3
    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Ja sam dobila zelenu i roze maskicu :D Nisam ih jos probala ali planiram :D
    Odlicna recenzija draga Kaca <3

    ReplyDelete
  10. I ja sam imala saradnju sa njima i zaista su maskice veoma kvalitetne zaista sam odusevljena:)) Divna recenzija,slike kao i uvek VAU:)Kako tako uspevas da nas sve ocaras divnim postovima,zaista ti je blog poseban i ti si zalsuzna za to,bravo:)))!!
    Ako zelis procitaj i moj post o maskama:http://anasworld7.blogspot.rs/2016/01/freeman-maske-za-lice-recenzijao.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  11. Divno odrađena recenzija :). Obožavam maske za lice i ove mi se čine stvarno kvalitetne, volela bih da ih probam :).

    ReplyDelete
  12. Ja jos nisam imala priliku da ih isprobam,ali cu ih isprobati prvom prilikom.
    Novi post je upravo izasao,budite prvi koji ce ga procitati! ♥
    http://forgirlsonly-ofg.blogspot.rs/2016/02/life-hacks-for-girls.html

    ReplyDelete
  13. Ja sam probala masku sa avokadom i stvarno je super, ali definitivno ću i ostale isprobati..

    http://www.modernastreberka.blogspot.rs/ - Otvaranje Infinity book box-a

    ReplyDelete
  14. Jao baš divno izgledaju, simpatiče su.
    Voljela bih probati i budem prvom prilikom.
    Super post ljepoto. ♥

    ReplyDelete
  15. Njihove maske mi se čine odličnima na izgled, a voljela bih ih isprobati :D


    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...