Trenutna nega kože lica

Baš mi je čudno da za godinu i par meseci  blogovanja nisam pisala post na temu svoje nege lica. E pa, došao je i taj post na red. 
Inače, u naslovu piše trenutna, da, jer non-stop isprobavam i menjam proizvode za negu lica. Proizvodi koje trenutno koristim mi za sada najviše odgovoraju, pa želim da podelim utiske i sa vama.

Krenuću sa tipom kože. 
U zimskim i  baš hladnim danima koža mi je izuzetno suva, na svim delovima lica. Još kao mala takva mi je bila i stalno sam koristila neke kremice kako bih je hidrirala. Kako nam dolaze topliji dani, T zona mi postaje masna, pa mi je tip kože kombinovani. Takođe, na čelu imam i  sitne bubuljice, pa kupujem i proizvode prilagođene tom problemu i gledam da budu bez parabena. 

A sada, ''skincare routine''...
Ukoliko nanosim šminku, za skidanje iste koristim omiljenu micelarnu vodu. U pitanju je zelena Garnierova PureActive. Kupila sam je za 299 dinara u Roda megamarketu na sniženju. Inače košta oko 400 dinara, u drogerijama ide i do 485, tako da prvo pogledajte megamarkete, jer jefitnije su :'D. 
Namenjena je kombinovanoj do masnoj koži i koristi se za uklanjanje šminke, nečistoće i višak sebuma sa celog lica. Meni baš odgovara i ne planiram da je menjam u skorije vreme. (koristila sam i rozu micelarnu, ali mi se ova više dopada, tj. više odgovara mojoj koži)
Sa njom idu naravno i tuferi. Koristim Cleanic tufere, koje sam kupila u DM-u.  Okej su, mekani i odgovaraju koži, nemam zamerki :'D.


Kada uklonim šminku sa lica, operem lice hladnom vodom i sačekam par minuta da se (ne skroz) osuši. Ne koristim peškir, već ostavim vlažnu kožu, jer stavljam K. piling (možete poručiti - ovde). Piling se sastoji od cimeta, kafe i sporednih sastojaka kokosovog ulja i žutog šećera. Cimet pomaže u uklanjanju mitesera, a kafa ima mnogo dobrih delovanja na koži (uklanja mrtve ćelije, pomaže u otklanjanju celulita, budi cirkulaciju...). Piling savršeno miriše i obožavam da ga koristim. Koža mi je tako mekana nakon korišćenja, ma super. Svima preporučujem!
I da, važno je da ne budete grube kada trljate ovaj piling :'D.


Na kraju, koristim jednu od ove dve  kreme. Jedva je univerzalna, svima poznata Nivea krema, a druga je krema iz Avona. Obe su odlične i stvarno vrhunski odrađuju posao. Niveina krema je gušća, dok je Avonova ređa, mislim da možete zaključiti to sa druge slike, ali svakako to nije zamerka/mana, barem meni. 
Prva je Nivea ; druga Avon.
To bi bilo to što se tiče moje nege lica. Nema puno proizvoda, jer ne želim da ''trpam'' svašta na svoje, nekad problematično lice.
Napišite mi kako vam se post dopao i šta vi koristite za svoju negu lica. 

Ljubim vas,
Kaća ♥

19 comments:

  1. Odlican post! Vec duze vremena zelim da isprobam tu micelarnu vodu ali nikako da se sjetim kupiti je :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Odlični proizvodi :)
    I ja sam još uvek u potrazi za nečim što će odgovarati mom licu :)

    NOVI POST JE NA BLOGU -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ReplyDelete
  3. Super post, koristimo slične proizvode :)

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  4. Super post :) i ja koristim garnierovu micelarnu i meni je isto odlicna❤️

    ReplyDelete
  5. Super post!
    Moram i ja sebi nabaviti tu micelarnu jer imam masnu kožu i mislim da bi mi odgovarala. :)

    https://myblogmything1.blogspot.ba/2016/03/sprejevi-za-kosu-usporedba.html?

    ReplyDelete
  6. Naravno da jesam. Počela sam da te pratim, sad je na tebe red. ;)

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Micelarna voda je jedan i od mojih favorita kada je nega lica u pitanju. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  8. I ja imam istu kozu kao i tvoji, meni takodje ovi proizvodi odgovaraju. Bas su probati ovaj piling...
    Novi post ---> Miljana Easy Skillful

    ReplyDelete
  9. Zanimljive stvarčice. :) Ja najviše volim da koristim Niveine proizvode jer su mi nekako najbolji i najsigurniji. :)x

    http://georgiarose5.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Odlični proizvodi. Mislim da ću probati ovaj piling. Super post Kaća kao i uvijek.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  11. I ja, isto tako, ne koristim mnogo proizvoda za lice. Garnierova micelarna mi je super, samo što ja koristim roze, jer imam suvlju kožu. Niveine kremice jako volim, posebno Niveu Soft, prija mi jer je lagana, vlažna i brzo se upija. Čula sam da je K piling savršen, želim da ga isprobam. :) Sjajan post, kao i uvek! :**

    Anja's diary

    ReplyDelete
  12. Divna ti je rutina, a ja sam post na tu temu nedavno pisala..Moja je rutina također vrlo jednostavna, smatram da su mlađim osobama redovno i pravilno čiščenje i njega sasvim dovoljni za održavanje zdrave kože :)

    ReplyDelete
  13. Odličan post draga . Ja koristim Garnierovu rozu micelarnu, obratit ću svakako pažnju i na ovo, mislim da bi i ja trebala ponovit ovu njegu lica, nisam ni ja dugo hah, super si. ♥♥

    ReplyDelete
  14. Negde sam pročitala da je štetno non-stop menjati prizvode za negu lica, međutim ja ne mogu drugačije jer sam uvek u potrazi za nečim bolji. Sada mi je lice blago rečeno užasno, hvala Bogu nema akni, ali sitne bubuljice na čelu i mitiseri nikako da me se okane. Taj piling mi deluje fantastično, možda odlučim da ga poručim posle konsultacija sa tobom. :D

    Shine perfection <-- Novi post

    ReplyDelete
  15. Predivan post,piling mi deluje bas zanimljivo❤️!Ja koristim I imam rozu miceralnu vodu I zadovoljna Sam ❤️!Super post Kaćice ❤️!

    ReplyDelete
  16. Uuu jedva čekam da probam piling <3

    ReplyDelete
  17. Uuu jedva čekam da probam piling <3

    ReplyDelete
  18. Ja za lice koristim samo Evelin Cosmetics tonik, jer mi bubuljice nisu još 'buknule' jako. Prilično dobro obavlja svoj posao i ja sam zadovoljna. Odličan post! ☺❤

    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Razmisljam se da narucim taj piling :D Bas si me namamila :D <3 <3

    Fashion Lover

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...