Trenutni favoriti (maj 2016)

Zdravo svima!
U današnjem postu predstaviću vam svoje favorite i to samo  šminku, tj. dekorativu, preparativu i jednu stvarčicu koja ima veze sa šminkanjem,  jednostavnije -  kozmetičke favorite. 
Odmah se ''bacam'' na predstavljanje i pisanje o favoritima...

1. NYX gel ajlajner je nešto što sam dugo merkala i pre nekoliko nedelja sam ga konačno ubacila u svoju make-up kolekciju. Na prvo korišćenje sam se oduševila, a boga mi i na svako sledeće. Zaista je odličan! Pakovanje jeste malo, ali se ajlajner veoma sporo troši. Trenutno ga nanosim  tankom kosom četkicom (pogledajte ovde) i odlično mi ide (:D). Ne razmazuje se, veoma drugo traje na kapcima i ima mat završnicu.  Ogromna preporuka za ovaj, kao i za svaki proizvod iz ovog posta.  Cena ovog proizvoda je oko 850 RSD.
2. NYX Lingerie kolekciju mat ruževa sam dugo čekala i konačno je stigla i kod nas. Čim sam to saznala, otišla sam u Alexandar cosmetics i uzela onaj koji mi se najviše dopao, u nijansi  Embellishment. Oduševljena sam, ali stvarno. Ne mogu da opišem koliko je vrhunski. Dugotrajnost (i posle mnogo jela i pića on je na celim  usnama), boja, formula, četkica, ma sve je vrh. Cena ovog mat ruža je oko 900 RSD i vredi svakog dinara, verujte. 
 3. Poslednji favorit što se tiče šminke, jeste Sephorina senka u nijansi Fashion blogger.  Senka je veoma pigmentovana i ne raspada se (tj. ne troši se, ne padaju sitni komadići ispod/pored oka hahaha, ne znam da li razumete šta želim reći, ne mogu se setiti prave reči). Takođe, veoma dugo traje (mami ''stoji'' na kapcima i do 8 sati) i boja je prelepa, a u sebi  sadrži i shimmer. Cena ove malene senkice je oko 1200 RSD, mada mislim da je sada na nekom sniženju i da je oko 600-700.

4. Zatim, među mojim favoritima se našlo i takozvano jaje za pranje četkica. Veoma je simpatično i odlično odrađuje svoj posao. Skroz opere četkice i veoma je praktično. Možete ga kupiti ovde, po ceni od $3.

Boje nisu baš kao na ovde, jer sam posvetlila sliku.
5. Clearskin Blemish Clearing Overnight Treatment je proizvod koji sam poručila u Avonu. To je ustvari  noćna krema (možete zaključiti iz imena proizvoda) koja je namenjena  koži lica kako bi sprečila crvenilo i akne i mitesere. Nakon što uveče pred spavanje skinem šminku, umijem se, ja nanesem ovu kremu na celo lice. Koža mi ujutru na dodir bude premekana, bez crvenila i sitnih bubuljica. Stvarno pomaže i preporučujem je osobama koje imaju osetljivu, crvenu kožu sa bubuljicama, aknama i sl. Redovna cena joj je oko 600  RSD, a na popustu je možete naći i za 300.
6. Marrakesh Endz sam već pominjala u nekom od prethodnih postova i uradila kompletnu recenziju (čitajte ovde ako već niste), tako da sad neću to da radim. Ugl., svima koji imaju problem sa ispucalim krajevima na kosi preporučujem ovaj fenomenalan proizvod koji možete kupiti na sajtu Damb.rs.
7. O Freeman apricot creamy skrabu za lice sam takođe već pisala u nekom od postova. Ranije sam imala ono putno, manje pakovanje, jer sam ga testirala. Mnogo mi se dopao proizvod, pa sam ga kupila i u full size pakovanju. Ovaj skrab je namenjen tome da ukloni bubuljice i mitesere, što i radi. Obožavam ga i čim ga potrošim kupujem isti. Možete ga poručiti na sajtu  http://kozmetikateatar.com/ ili u DM drogeriji po ceni od oko 550 RSD. 


8. Melem me je stvarno oduševio. Namenjen je osetljivoj koži. Ublažava crvenilo, omešava kožu i stvarno ga možete koristiti za sve delove tela. Njega sam dobila u nekoj Glam(box) kutiji i ukoliko ga pronađem negde (pošto ne znam gde se može kupiti u Srbiji) kupujem ga obavezno. Košta 300 RSD. 
9. Bioten skin moisture double action eye make-up remover sam takođe dobila u nekoj od Glam(box) kutija i stvarno je vrhunski proizvod (već sam kupila drugo pakovanje). Pored toga što uklanja šminku sa očiju i ne iritira kožu oko, on mi veoma lako uklanja mat ruževe sa usana koje nijedan proizvod do sad nije 
mogao da ukloni sa lakoćom. Ogromna preporuka! Košta svega 250 RSD.

Glambox kutiju za mesec maj obavezno poručite ovde → http://glambox.rs/naruciglambox. Kako biste bile u toku  nemojte zaboraviti da posetite i lajkujete oficijalnu Fb stranicu Glamboxa ovde i zapratite Instagram profil ovde.


Drage moje, to bi bilo to što se tiče mojih trenutnih favorita. Napišite mi da li ste koristile neke od pomenutih proizvoda i da li vam se dopada ovaj post. Takođe možete napisati šta želite da pišem u nekom od narednih postova.

Vaša,
Kaća ♥

19 comments:

  1. Lepe stvarčice, jako mi se dopada Sephora senka! ♥:)x

    http://georgiarose5.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Super post,volim nux kozmetiku <3!

    Q&A postavljajte pitanja perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This post is absolutely beautiful!


    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!

    ReplyDelete
  4. Zanimljivi proizvodi!Ja ovo jaje za pranje cetkica bas dugo hocu da probam,deluje super!Odlican postt!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Nyxovim ružem sam oduševljena, patim za njim, prokleta Hrvatska nema ništa, uh! Melem je jedna od najboljih kremica, istina. :D

    redheads-diary.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jao koliko je i maj brzo skoro prosao, odlicni su favoritiii. ♥

    ReplyDelete
  7. Odlični favoriti. NYX ruž je fenomenalan! :) <33

    In my heart

    ReplyDelete
  8. Ništa od ovoga nisam koristila, ali ti si tako lepo sve objasnila, da sam poželela da odem i odmah sve pokupujem :)
    Sigurno će se neki od ovih proizvoda naći i u mojoj kolekciji, jer izgledaju odlično :)
    Odličan post :*

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ReplyDelete
  9. imam isti ajlajner kao ti i super je :*

    petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ReplyDelete
  10. NYX ruž je predivan! Biotenova voda za skidanje šminke mi zvuči vrlo efikasno, a plus je jeftina :D

    Teodora's small world

    ReplyDelete
  11. Očarana sam NYX-ovim Lingerie mat karminom, predivan je i boja je savršena! Nisam probala ništa od ovoga, ali verujem tvojim preporukama i sigurna sam da su svi proizvodi sjajni! :) :*

    Anja's diary

    ReplyDelete
  12. This lips product from NYX has divine color! :)

    http://crafty-zone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Odlični favoriti!

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
  14. Super post , može follow for follow?
    http://lovedisneyhr.blogspot.hr/
    Hvala.

    ReplyDelete
  15. Melem ima u apoteci

    ReplyDelete
  16. Divni su ti favoriti. <3

    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...