GlamBox otvaranje + recenzija - Sparkling December 2016


O ho ho, lagano zakoračismo i u 2017., pa - pre svega, svima od srca želim srećnu Novu godinu! 

Jedan od poklona, koji sam dobila nekoliko dana pre nove godine, a i koji dobijam svakog meseca, jeste prelepa Glam kutija, kao što ste mogli da zaključite  iz naslova kojoj se uvek u istoj meri obradujem.
Pa, današnji post posvećen je novogodnišnjoj, Sparkling December kutiji i sadržaju iz iste.
 Sigurna sam da ste već pogledali šta se našlo u pomenutnom izdanju, ali nije na odmet podsetiti se. Plus, reći ću i utiske  o proizvodima koje sam uspela da isprobam. 

Kako je izgledala možete videti na slici ispod.
 Šta kažete? Meni se mnogo dopada ovaj dizajn! ☺

1. Farmasi True Color ruž za usne (45 Bold Bordeaux)
- Najviše me je privukao upravo ovaj ruž. Kao da su znali da mi je potrebna pigmentovana bordo boja ruža. Stigao je u pravo vreme. Nosila sam ga za doček. Nema mat završnicu, ali ima savršenu formulu i pigmentaciju. Lako se nanosi, precizan je. Dugotrajnost mu je takođe dobra strana. Traje dobrih nekoliko sati, ali se (logično) brže skine ukoliko pijete i jedete.
Cena ovog karmina jeste 590 dinara, a dobijate 4g ruža.


2. Ziaja dnevna krema za lice
- Sledeći proizvod  je moj apsolutni favorit iz ove kutije. U pitanju je Ziajin proizvod za lice, tačnije dnevna krema za suvu i kožu sklonu borama. Mislim da je svima neophodna u ovim hladnim, zimskim danima. Meni je, nažalost, uvek potrebna, jer mi je koža uvek izrazito suva.
Međutim, uz ovu kremu (zvučim kao one bakute sa reklama, ali da, istina je) moja koža je postala toliko mekana i sjajnija, i iz dana u dan je sve mekša i mekša (jer, sada imam i full size pakovanje!). Kada je nanesem nakon skidanja šminke uveče, crvenila ujutru nema. To je takođe ogroman plus.
Shvatili ste, krema se super slaže sa mojom kožom i imate ogromnu preporuku za nju.
Cena je 569 dinara za 50ml (ja sam je kupila u DM-u na akciji, mislim da je i dalje). ☺

3.  Ziaja gel za tuširanje
- Dobila sam i  Ziaja svila  gel za tuširanje koji prema rečima proizvođača aktivno hidrira i regeneriše kožu, vraća joj mekoću i sjaj. Parfemisan je  cvetnim notama ljiljana, orhideje i pasiflora.


4. Sabi Handmade piling za lice
-  Ja sam, inače, veliki ljubitelj ovakvih proizvoda. Obožavam da ih stavljam na lice, iako nisu baš uvek učinkoviti (mada, to nije  slučaj  i sa ovim pilingom).  
Naime, ovaj piling se baš dopao mojoj koži. Mislila sam da će je dosta isušiti, ali...ne! Moja koža je bila veoma mekana, sjajna  i čista. Isti slučaj je bio i kada sam ga drugi put koristila. Dopada se i sestri i planiramo da uzmemo još po neki. 
I još nešto, sviđa mi se to što se drži na licu kao maska i interesantno mi je dok ga mešam sa vodom i nanosim na lice.
Cena je 350 dinara.


5. Nivea 3 u 1 micelarna voda
- Ovu micelarnu vodu koristim još od početka septembra. Kada sam u otišla u drogeriju s namerom da kupim novu micelarnu, ova mi je odmah zapala za oko. Namenjena je suvoj koži i sadrži bademovo ulje. 
Sviđa mi se kako pokupi šminku i nečistoće s lica. Potrebno je malo više tupfera i micelarne, ali efekat na kraju je vrh. Moje lice je mirno i može i bez kreme nakon korišćenja ove micelarne vode. Nije nadmašila moju omiljenu, ali tu su negde. 
Preporuke! ☺
U kutiji sam dobila pakovanje od čak 400ml i ono košta 550 dinara. 


6.  Bioten Skinnergy (go moist!) krema za lice
- U oktobru sam dobila uzorke ove kremice i na odmah na prvo korišćenje mi se krema dopala.  Kao što sam već rekla u nekom od prethodnih postova, dosta mi odgovaraju Biotenovi proizvodi za negu kože lica.  Drago mi je što sam dobila full size proizvod ove kremice. Rado je koristim i dalje. 
Cena je 510 dinara. 


I ostala su još dva proizvoda, koja  nisu stigla na red za testiranje, pa ću vam ostaviti samo šta proizvođači kažu za iste.

7.  Gerovital krema za lice
- Dobila sam čak pet testera Gerovital hidratantne kreme za lice. 
  Gerovital intenzivna hidratantna krema ima strukturu bogatu prirodnim uljima i mastima koja obnavlja hidro-lipidni zaštitni sloj kože. Krema dobinski hidrira kožu, smanjuje bore i sprečava pojavu novih.


8. Thalgo Hidra Marin  gel-krema za lice 
-  Thalgo Hidra Marin 24h gel-krema održava vlažnost i blistav sjaj kože, ispunjava je vitalnom vodom i vraća prirodnu blistavost tena. Sveža i delikatna gel emulzija namenjena je normalnoj i kombinovanoj koži.


Kao i uvek, Glambox nam je poslao kutiju koja se u potpunosti isplatila. Brendovi koji su se našli u kutiji su zaista super  i opet jedna pohvala za to. Sve mi se mnogo dopada i sve ću s uživanjem koristiti.




  - sajt OVDE
- instagram OVDE
- fejsbuk stranica OVDE
Kutiju za mesec februar, pod imenom Loving February, možete poručiti putem sledećeg linka, kao i uvek -  http://glambox.rs/naruciglambox.
 Specijalno izdanje možete poručiti ovde - http://glambox.rs/specijalnoizdanje.

A šta vi kažete? 

Obavezno mi ostavite komentare.

Čitamo se,

7 comments:

  1. Proizvodi su baš slatki. Sviđa mi se Farmasi ruž, prvilači me. Kutija je odlična i kao i stvari prepotstavljam. Super post draga kao i uvijeek!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Super proizvodi, ali naravno, najvise mi se svida Farmasi ruz, nijansaa je preeedivna ❤

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  3. Ajme kako sam uvijek ljubomorna na vas koji imate ovaj GlamBox!

    Vrh proizvodi, fotkice i novi izgled bloga deefinitivno najbolji do sad♥

    ReplyDelete
  4. Divni proizvoddi , zapratila sam te molim te uzvrati

    ReplyDelete
  5. -Predivan post!Uživala sam čitajući!Svi proizvodi izgledaju fantastično!Farmasi ruž mi se veoma dopada!Delimo mišljenje oko dizajna kutije,zaista je lep!Koliko vidim promenila si dizajn bloga,predobar je!Ziaja krema po tvom opisu definitivno zvuči kao must have za zimu!Srećni i tebi praznici,uživaj u njima!♥
    -Ukoliko hoćeš poseti moj blog,značilo bi mi tvoje mišljenje!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Greetings I am so grateful I found your web site.So beautiful and skilfully created. Your blogs ceases to amaze and inspire me. Keep sharing such wonderful posts and maintain the same quality in your post. Refer custom essay writing service to get reviews of various online writers.Or do you have to write an effective essay for school competition? Please takes helps from authorized services that are available on web. Visit best essay writing service.Visit custom essays

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...