GlamBox otvaranje - Summer Fun 2017



Zdravo svima, nakon dužeg vremena! 
Listajući Instagram profile i fotke, naletim i na GlamBox profil i setim se da zapravo još nisam napisala otvaranje poslednje  kutije koju sam dobila, tačnije Summer Fun izdanja. 
Slike su odavno spremne, ali obzirom na to da imam jako malo slobodnog vremena, nisam stigla da vam iskuckam post.
Pošto je u  toku mini raspust, ukazala se super prilika za kuckanje novog posta.

U današnjem postu možete videti šta sam ja to dobila u novoj GlamBox kutiji. 
Jako malo proizvoda sam uspela da testiram iz ove kutije, jer nisam želela da započinjem testiranje novih, dok ne završim sa starim proizvodima. 
Kako god, počinjem, a vi uživajte! 

1. Sabi Handmade sapun od kamiljeg mleka 
- Ovaj sapun sam već koristila i imam pozitivno iskustvo s njim, a nastavku pročitajte šta kaže proizvođač:
Napravljeni su ručno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kamilje mleko ima jedinstvenu prirodnu sposobnost da hidrira i hrani kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Omekšava kožu i sprečava stvaranje bora, ima umirujuće dejstvo, antibakterijska, antigljivična i antivirusna svojstva. Sapun je dostupan u osnovnoj varijanti bez dodataka ili u kombinacijama: slatka pomorandža i limun, ruzmarin i menta, limunska trava, slatka pomorandža i cimet, lavanda i rose geranijum, čajevo drvo i ruzmarin, lavanda.


2. Bioten bodyshape gel 
- Sledeći proizvod je od Biotena i u pitanju je gel protiv celulita. Obzirom na to da za sada nemam problema s istim, ovaj gel nisam koristila i ne mogu vam reći baš ništa. Ukoliko je neko probao, neka obavezno ostavi u komentaru mišljenje.
Evo i šta proizvođač kaže za ovaj proizvod: sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji pomažu u borbi protiv pojave narandžine kore i vidno učvršćuju kožu. Lako se upija i ne ostavlja mrlje na odeći pa se možete obući i odmah nakon nanošenja. Preparat nanositi 1 do 2 puta dnevno kružnim pokretima na problematične delove kože najmanje mesec dana.


3. Trisa Perfect White pasta i četkica za zube 
- Dobila sam i nekoliko travel size pakovanja Trisa pasti za zube, koju sam već koristila. Super je, sviđa mi se i koristim je u kombinaciji sa Trisa četkicom.
 Nešto novo od Trise u ovom izadnju GlamBox kutije jeste baš ta četkica za zube koja je takođe odlična i koristim je od kako sam je dobila.



4. Maybelline Fit Me! Matte+Poreless tečni puder
- Dobila sam i dva uzorka Maybelline Fit Me pudera za normalnu/masnu kožu. Ovaj puder sam već nekoliko puta spominjala i svi koji me prate znaju da ga baš gotivim.
 Ukoliko ste prvi put namom blogu: puder ima srednju pokrivnu moć, može da se nadogradi, odličan je u kombinaciji s korektorima, traje dok ga ne skinete (naravno potrebno je da se setuje nekim kamenim puderom, bez obzira što ima mat finiš). 

5. Orofluido Amazonia maska, šampon i balm
- Ovaj set uzoraka od Orofluida me je najviše obradovao. Obožavam ovaj brend, uvek imam pozitivne utiske. Tako je bilo i ovoga puta. Ima sasvim dovoljno proizvoda u ovim testerima za dva korišćenja. 
Maska mi se najviše dopala i razmišljam da kupim full size. 
Pročitajte i reči proizvođača:
Orofluido Amazonia šampon ima laganu formulu koja smanjuje lomljenje kose i obnavlja vlakno, čisteći vlakna i ostavljajući kosu mekom i gipkom.

Orofluido Amazonia maska obogaćema je keratinom i dubinski prodire u kosu radi obnavljanja strukturalnih oštećenja i jačanja vlakna kose iznutra. Zaglađuje kosu i zatvara kutikulu, smanjujući znakove oštećenja i dajući kosi zdrav izgled, čineći je gipkom i vitalnom.

Orofluido Amazonia balm bogat keratinom daje kosi snagu i energiju poput šuma Amazonije. Dubinski obnavlja i restruktuira vlakno kose, glačajući i zatvrajaći kutikulu radi postizanja prirodne vitalnosti. Čini kosu otpornom i sjajnom a da je ne otežava.


To bi bilo to što se tiče ovomesečne kutije GlamBoxa.
 Kako se vama dopala?

Ja sam mnogo zadvoljna i jedva čekam da isprobam gore navedene prizvode. Mnogo hvala Glamboxu i  pohvala za odabir brendova! 

Fenomenalnu kutiju za ovaj mesec (ostalo je još malo kutija i dana, zato požurite sa poručivanjem) poručite ovde → http://glambox.rs/naruciglambox
GlamBox Facebook stranica → https://www.facebook.com/glambox.rs/

GlamBox Instagram profil → https://www.instagram.com/glambox.rs/

3 comments:

  1. Kutijica izgleda predivno. Super proizvodi❤

    Objavila sam dva nova posta na mom blogu, ako zelis pogledaj
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Sjajan post draga! Sadržaj kutijice je takođe divan!

    Milica's diary

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...